10 aprilie 2008

Catre 1 an..

Prin aceasta perioada acum 1 an inceapeam timid sa alerg. Cred ca prima data am alergat undeva in jur de 1,5 km pe pista dar mi s-au parut o eternitate... Si incet, incet am ajuns la distante mai mari si timpi mai buni. Dar nici astea nu conteaza pana la urma.. Dupa un an de zile mi-am dat seama ce conteaza cu adevarat cand alergi. Conteaza doar sa te simti ca traiesti, ca esti in viata si ca lumea alerga deodata cu tine.

La cat mai multa fericire si km.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.

Dori spunea...

stai ca am citit mai pe indelete mai multe ganduri de la tine...cum reusesti sa tii numaratoarea kilometrilor daca alergi in afara unui stadion? ce dimensiuni are un stadion? la Herculane alergam in fiecare seara-25 minute cu 5 minute pauza si din nou 25-30 minute la intoarcere, cam asta era media, daca nu ma insel. dar habar nu am ce viteza foloseam. pe banda am observat ca alergam cu 2% panta la 7-8 km/h.
cred ca esti tare ambitios. citind gandurile tale, ma face sa imi doresc sa imi fac si eu un nou program de alergat, probabil din weekendul asta. ok, ciao, sper sa ne auzim

Mihai spunea...

Dori, ti-am raspuns in postul de mai sus, ca era destul de mult,si poate interesa si pe altcineva, daca mai citeste cineva blogul asta :)

Mihai spunea...

Acum am citit si comentariul de mai jos, ti-am raspuns in comentariu la ce mai intrebat acolo :)